U bent hier

Bedrijven

Bedrijven willen graag dat hun medewerkers er representatief uitzien. Zeker buitendienstmedewerkers of medewerkers die intern contact hebben met klanten. Hoe komt het dat de ene medewerker er prima uitziet in een zwart jasje met witte blouse en de andere helemaal niet? Hoe kun je wat krachtiger ogen of juist zachter? Hoe slanker of juist wat minder mager? Hoe langer of juist wat minder lang?

Een kleurenanalyse kan ervoor zorgen dat de medewerker de juiste kleuren kiest en er daardoor altijd op zijn best uitziet. Een figuuranalyse/kledingadvies maakt dat iemand de juiste modellen weet te kiezen en daarmee de sterke punten benadrukt en de eventuele mindere punten verdoezelt. De medewerker ervaart een kleuren -of figuuranalyse als een cadeautje. Het is aandacht voor zijn persoon. Met de verstrekte kleurenwaaier kan hij gemakkelijker winkelen en er ook privé altijd beter uitzien.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding kiezen is zeker vanuit het oogpunt van kleur een lastige kwestie en vraagt om een goed advies. Niet iedereen staat dezelfde kleuren goed. Welke kleuren staan de meeste mensen goed? Of kies je liever voor een persoonlijk kleur- en kledingadvies per medewerker zodat ze er daardoor ook altijd representatief uit kunnen zien?

Wil je advies of een afpraak maken?