U bent hier

Contact

Afspraak maken

Wil je een afspraak bij mij maken? Leuk! Mijn agenda zit alleen wel heel vol, sorry, in ieder geval tot eind november 2023. Je kunt zelf kijken wanneer ik nog plek heb via de link naar mijn online afsprakenprogramma. Wil je kijken of je hierin een geschikte tijd kunt vinden? Als je doordeweeks kunt, zou het fijn zijn. Dan kan ik de schaarse zaterdagen beschikbaar houden voor mensen die alleen dan kunnen.

Als er op dit moment geen geschikte plek is, dan hoop ik dat je je onder de data wilt aanmelden op de wachtlijst. Daarin kun je heel specifiek aangeven wat voor soort afspraak je wilt en op wat voor dagen in welke periode. Dan krijg je bericht zodra er annuleringen zijn of ik weer nieuwe beschikbare tijden invoer die bij jouw wensen passen. Er zijn wel eens afzeggingen door bijvoorbeeld ziekte en plan ook regelmatig extra of nieuwe tijden in. Ook kan ik in de wachtlijst zien op welke data/tijden mensen graag een afspraak willen en kan ik mogelijk mijn eigen beschikbaarheid daarop aanpassen.

Mocht het niet lukken om via deze weg een afspraak te plannen, laat het me dan alsjeblieft per mail weten. Na het inplannen van de afspraak, stuur ik je een mail met informatie en een vragenlijstje. Op dit moment kan het wegens omstandigheden wel een tot twee weken duren voor ik je die stuur.

Cadeaubon bestellen

Wil je een cadeaubon bestellen? Stuur me dan een mail via de link naar het bestellen van een cadeaubon. Je komt dan in een soort formulier waarin je meteen alle benodigde gegevens kunt invullen en waarin wat informatie staat.

Andere vragen?

Mail voor algemene vragen

Bellen kan eventueel ook, bij voorkeur op kantoortijden. Maar ik ben dus ook vaak bezig... Voicemailberichten krijg ik overigens niet altijd meteen door. Dus als ik daar niet op reageer, probeer het dan alsjeblieft nog eens of mail me. Telefoonnummer: 06-26562116

Locatie

Mijn werkruimte is in Utrecht, Voordorp, dicht bij de afslag De Bilt van de A27 en je kunt er gemakkelijk parkeren. Doordeweeks na 11 uur 's ochtends en in het weekend gratis voor de deur. En op een paar minuutjes lopen vooralsnog ook gratis. Mijn werkruimte is vier minuten lopen van bushalte Simon Bolivarstraat waar lijn 4 van Utrecht Centraal naar Voordorp langskomt.