U bent hier

Contact

Afspraak maken

Wil je een afspraak bij mij maken? Leuk! Mijn agenda zit tot de zomervakantie wel heel vol. Je kunt zelf kijken of en wanneer ik nog plek heb via de link naar mijn online agenda die hieronder staat. Maar lees alsjeblieft eerst even verder.

Kun je doordeweeks? Fijn! Dan kan ik de schaarse zaterdagen beschikbaar houden voor mensen die alleen dan kunnen. Als er op dit moment geen (geschikte) plek is, zou je je dan alsjeblieft onder de data in mijn online agenda willen aanmelden op de wachtlijst? Daarin kun je heel specifiek aangeven wat voor soort afspraak je wilt op wat voor dagen, tijden en in welke periode. Dan krijg je bericht zodra er tijden beschikbaar komen die bij jouw wensen passen. Ik zal binnenkort ook meer tijden gaan plannen vanaf half september.

Ik plan ook tussendoor regelmatig nieuwe tijden in, bijvoorbeeld als mijn andere werk wat rustiger is en er zijn natuurlijk ook wel eens afzeggingen. Tot de zomer verwacht ik op dit moment echter niet veel extra tijden meer te kunnen plannen. In de wachtlijst kan ik zien op welke data, dagen en tijden mensen graag een afspraak willen. Ik pas mijn eigen beschikbaarheid daarop aan als dat mogelijk is. Mocht het niet lukken om via deze weg een afspraak te plannen, laat het me dan alsjeblieft per mail weten.

Na het inplannen van de afspraak, stuur ik je binnen een paar dagen een mail met informatie en een vragenlijstje. Hieronder de link naar mijn online agenda.

Afspraak maken voor kleurenanalyse of figuuranalyse/kledingadvies

Cadeaubon bestellen

Wil je een cadeaubon bestellen? Stuur me dan een mail via de link naar het bestellen van een cadeaubon. Je komt dan in een soort formulier waarin je meteen alle benodigde gegevens kunt invullen en waarin wat informatie staat. Weet wel dat mijn agenda behoorlijk vol zit, dus dat de ontvanger van de bon niet direct terecht kan.

Andere vragen?

Mail voor algemene vragen, workshops en presentaties Kleur & Kleding

Bellen kan eventueel ook, bij voorkeur op kantoortijden. Maar ik ben dus ook vaak bezig... Voicemailberichten krijg ik overigens niet altijd meteen door. Dus als ik daar niet op reageer, probeer het dan alsjeblieft nog eens of mail me. Telefoonnummer: 06-26562116

Locatie

Mijn werkruimte is in Utrecht, Voordorp, dicht bij de afslag De Bilt van de A27 en je kunt voor de deur of om de hoek parkeren. Doordeweeks na 11 uur 's ochtends en in het weekend is dat gratis. Voor 11 uur kost het kost het € 5 per uur en de parkeerautomaat is een minuut lopen: op de Voorveldselaan ter hoogte van de tennisvelden. Betalen met een parkeerapp is misschien handiger.

Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het vier minuten lopen: bushalte Simon Bolivarstraat waar lijn 4 van Utrecht Centraal naar Voordorp langskomt.