U bent hier

Contact

***Vanwege een wachtlijst is het op dit moment zo dat het waarschijnlijk enige tijd duurt voordat je een afspraak kunt maken voor een kleur- en/of kledingadvies Zeker als je een afspraak in het weekend wilt. Maar mail me vooral, want her en der heb ik wel gaatjes en ik plan ook regelmatig nieuwe data in. Duurt mijn reactie je te lang of wil je er toch vanaf zien? Fijn als je me dat laat weten!***

Via onderstaande link kom je in een mail die automatisch vraagt naar de basisinformatie die ik nodig heb voor je afspraak. Ik stuur je daarna handmatig een link naar mijn online agenda, zodat je zelf je afspraak kunt inplannen. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

info@babetter.nl voor afspraken

 

Wil je geen afspraak maken maar heb je een algemene vraag:

info@babetter.nl

 

Bellen kan ook, bij voorkeur op kantoortijden. Voicemailberichten krijg ik overigens niet altijd meteen door. Dus als ik daar niet op reageer, probeer het dan alsjeblieft nog eens of mail me.

06-26562116

 

Locatie

Mijn werkruimte is in Utrecht, Voordorp, dicht bij de afslag De Bilt van de A27 en je kunt er gemakkelijk parkeren. Doordeweek na 11 uur 's ochtends en in het weekend gratis en als je op de Voorveldselaan ter hoogte van nummer 2 parkeert (een minuut lopen naar mij) vooralsnog op elk moment gratis. Mijn werkruimte is vier minuten lopen van bushalte Simon Bolivarstraat waar lijn 4 van Utrecht Centraal naar Voordorp langskomt.