U bent hier

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen 2021

Tijdens de kleurenanalyse kom ik binnen de 1,5 meter: ik sta dan namelijk direct achter je. Daarom is het erg belangrijk dat we elkaar niet met corona of andere virussen kunnen besmetten. Ook als ik nu een ander virus oploop, kan ik mijn werk namelijk niet doen. Gelukkig ben ik wel volledig gevaccineerd, maar inmiddels weten we natuurlijk dat je dan nog steeds corona kunt oplopen wat ik graag wil vermijden. Op de dag van de afspraak ontvang ik daarom graag antwoord op de onderstaande gezondheidsvragen:

  1. Hoest je of ben je verkouden, benauwd, heb je keelpijn of ruik/proef je niets meer?
  2. Heeft iemand in je directe omgeving corona of klachten die bij 1 vermeld staan? Dus mensen met wie je binnen 1,5 meter bent geweest de afgelopen 10 dagen?
  3. Ben je de afgelopen 10 dagen in een land met code oranje geweest?

Is het antwoord op een van de bovenstaande vragen ‘ja’? Dan wil ik graag de afspraak verzetten of in ieder geval even overleggen. Ik zal dit uiteraard ook doen als ik of mijn omgeving klachten hebben. Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even. Dan overleggen we.

Tijdens de afspraak houden we 1,5 meter afstand, behalve dus tijdens de kleurenanalyse. Om geen onnodig risico te lopen, vraag ik je in deze periode om zonder begeleiders of kijkers te komen. En verder:

Mondkapje tijdens analyse
Tijdens de analyse zal ik, als je dat wilt, ook een mondkapje of scherm dragen. Voel je vrij om ernaar te vragen mocht ik dat vergeten.

1,5 meter en desinfecteren handen
Ik zal je verder bij aankomst en voordat je weer naar beneden loopt, vragen je handen te desinfecteren.

Warm kleden
Kleed je warm genoeg want ik zal vanwege ventilatie in principe de ramen openhouden.

Graag bevestiging
Graag ontvang ik op de ochtend van de analyse een bevestiging per mail, app of sms dat alle personen die naar de afspraak komen bovenstaande hebben gelezen en akkoord zijn. Wil je dit bericht daarom, indien van toepassing, aan hen doorsturen? Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even: 06-26562116. Dan overleggen we.