U bent hier

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Tijdens de kleurenanalyse kom ik binnen de 1,5 meter: ik sta dan namelijk direct achter je. Daarom is het erg belangrijk dat we elkaar niet met corona of andere virussen kunnen besmetten. Ook als ik nu een ander virus oploop, kan ik mijn werk namelijk niet doen. Op de dag van de afspraak ontvang ik graag antwoord op de onderstaande gezondheidsvragen:

  1. Hoest je of ben je verkouden, benauwd, heb je keelpijn of ruik/proef je niets meer?
  2. Heeft iemand in je directe omgeving corona of klachten die bij 1 vermeld staan? Dus mensen met wie je binnen 1,5 meter bent geweest de afgelopen 10 dagen?
  3. Ben je de afgelopen 10 dagen in een land met code oranje geweest?

Is het antwoord op een van de bovenstaande vragen ‘ja’? Dan wil ik graag de afspraak verzetten. Ik zal dit uiteraard ook doen als ik of mijn omgeving klachten hebben. Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even. Dan overleggen we.

Tijdens de afspraak houden we 1,5 meter afstand, behalve dus tijdens de kleurenanalyse. Om zo min mogelijk risico te lopen, vraag ik je in deze periode om zonder begeleiders of kijkers te komen. En verder:

Mondkapje bij binnenkomst en vertrek
Volgens de richtlijnen dragen we een mondkapje als we niet zitten, dus bij binnenkomst en vertrek. Tijdens de analyse zal ik in principe ook een mondkapje dragen.

1,5 meter en desinfecteren handen
Ik zal je verder bij aankomst en voordat je weer naar beneden loopt, vragen je handen schoon te maken.

Toilet
Het is fijn als je geen gebruik hoeft te maken van mijn toilet. Het kan uiteraard wel.

Warm kleden
Kleed je warm genoeg want ik zal in principe de ramen openhouden.

Graag bevestiging
Graag ontvang ik op de ochtend van de analyse een bevestiging per mail, app of sms dat alle personen die naar de afspraak komen bovenstaande hebben gelezen en akkoord zijn. Wil je dit bericht daarom, indien van toepassing, aan hen doorsturen? Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even: 06-26562116. Dan overleggen we.