U bent hier

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Corona is nog niet helemaal weg. Daarom blijf ik toch graag voorzichtig.

Tijdens de kleurenanalyse kom ik binnen de 1,5 meter: ik sta dan namelijk direct achter je. Daarom is het erg belangrijk dat we elkaar niet met corona of andere virussen kunnen besmetten. (Ook als ik nu een ander virus oploop, kan ik mijn werk niet doen.) Daarom vraag ik je niet te komen als je klachten hebt of de afgelopen dagen met iemand in contact bent geweest met corona. Even een zelftest doen van tevoren is ook erg fijn. Ik ontvang op de dag van de afspraak graag antwoord op de onderstaande gezondheidsvragen:

  1. Hoest je of ben je verkouden, benauwd, heb je hoofdpijn, keelpijn of ruik/proef je niets meer?
  2. Heeft iemand in je directe omgeving corona of klachten die bij 1 vermeld staan? Dus mensen met wie je binnen 1,5 meter bent geweest de afgelopen paar dagen?

Is het antwoord op een van de bovenstaande vragen ‘ja’? Dan wil ik graag de afspraak verzetten of in ieder geval even overleggen. Ik zal dit uiteraard ook doen als ik of mijn omgeving klachten hebben. Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even. Dan overleggen we.

Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even. Dan overleggen we: 06-26562116.