U bent hier

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen 15 januari 2022

De contactberoepen mogen weer aan de slag. Maar corona is nog niet weg helaas. Daarom hanteer ik onderstaande maatregelen. Ik heb zelf in december de boosterprik gehad.

Tijdens de kleurenanalyse kom ik binnen de 1,5 meter: ik sta dan namelijk direct achter je. Daarom is het erg belangrijk dat we elkaar niet met corona of andere virussen kunnen besmetten. (Ook als ik nu een ander virus oploop, kan ik mijn werk niet doen.) Daarom vraag ik je coronatoegangsbewijs bij binnenkomst. Ben je niet geboosterd, dan verzoek ik je de ochtend van tevoren een zelftest te doen. Als je wel geboosterd bent, mag dat natuurlijk ook. Ook ontvang ik op de dag van de afspraak graag antwoord op de onderstaande gezondheidsvragen:

  1. Hoest je of ben je verkouden, benauwd, heb je hoofdpijn, keelpijn of ruik/proef je niets meer?
  2. Heeft iemand in je directe omgeving corona of klachten die bij 1 vermeld staan? Dus mensen met wie je binnen 1,5 meter bent geweest de afgelopen 10 dagen?
  3. Ben je de afgelopen 10 dagen in een land met code oranje of rood geweest?

Is het antwoord op een van de bovenstaande vragen ‘ja’? Dan wil ik graag de afspraak verzetten of in ieder geval even overleggen. Ik zal dit uiteraard ook doen als ik of mijn omgeving klachten hebben. Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even. Dan overleggen we.

Tijdens de afspraak houden we 1,5 meter afstand, behalve dus tijdens de kleurenanalyse. Om geen onnodig risico te lopen, vraag ik je in deze periode om zonder begeleiders of kijkers te komen. En verder:

Aantal personen
Vanwege mijn niet al te grote ruimte en het beperkt aantal bezoekers dat we thuis mogen ontvangen, maak ik op dit moment afspraken met maximaal twee personen (of een persoon en een tweetal) uit verschillende huishoudens tegelijk.

Mondkapje
We dragen een mondkapje als we niet zitten. Als je dat wilt, zal ik tijdens de analyse een mondkapje of scherm dragen. Voel je vrij om ernaar te vragen.

1,5 meter en desinfecteren handen
Ik zal je verder bij aankomst en voordat je weer naar beneden loopt, vragen je handen te desinfecteren.

Toilet
Natuurlijk kun je bij mij naar het toilet. Als het niet echt noodzakelijk is, zou het echter fijn zijn als je tot thuis kunt wachten.

Warm kleden
Kleed je warm genoeg want ik zal vanwege ventilatie in principe de ramen openhouden.

Graag bevestiging
Graag ontvang ik op de ochtend van de analyse een bevestiging per mail, app of sms dat alle personen die naar de afspraak komen bovenstaande hebben gelezen en akkoord zijn. Wil je dit bericht daarom, indien van toepassing, aan hen doorsturen? Heb je twijfels, vragen of mochten vlak voor de afspraak toch klachten ontstaan bij jou of je omgeving, bel me dan alsjeblieft even: 06-26562116. Dan overleggen we.