U bent hier

Figuuranalyse

Online kledingadvies

Je wilt iets leuks doen in deze coronatijd. En je kunt ook wel wat hulp gebruiken bij online winkelen? Welke kledingstukken zullen je mooi staan en wat kun je beter niet kiezen? Voorkom eindeloze retouren en miskopen. Zorg dat je weet waar je in de basis op moet letten. Snap waarom het ene kledingstuk je fantastisch staat terwijl het andere je helemaal niet flatteert. BaBetter biedt een online kledingadvies. Een half uur lang vertel ik waar jij op kunt letten om er op je best uit te zien. Ook kun je me vragen stellen die specifiek voor jouw figuur gelden. Met zijn tweeën of drieën tegelijk kan ook. Net als een onine presentatie voor een grotere groep.

Figuuranalyse en kledingadvies in Utrecht

Je wilt een figuuranalyse en kledingadvies in Utrecht? Slim! Want met kleding kun je je beste punten accentueren en je mindere aspecten verdoezelen waardoor je er nog mooier uit zult zien. Vooral vrouwen hebben de neiging zichzelf minder mooi te vinden dan ze objectief gezien zijn. Het is dus fijn als een ander je figuur analyseert en je adviseert over wat je het beste kunt accentueren en wat camoufleren.

Met welke kleding lijk je langer of juist kleiner? Slanker of juist minder mager? Hoe verklein je optisch je volle boezem of achterwerk en wat kun je met accessoires? Na een kledingadvies kleed je je een stuk makkelijker en voel je je zelfverzekerder. Als vrouw, maar ook als man.

Werkwijze figuuranalyse

Als je bij BaBetter in Utrecht een figuuranalyse laat doen, krijg je van tevoren een vragenlijst over je figuur en kleding. Ik vraag je wat plaatjes mee te nemen van kleding en accessoires die je mooi vindt. Ook neem je enkele kledingstukken mee die je juist graag draagt en een aantal miskopen.

Tijdens het kledingadvies analyseer ik je gezichtsvorm en figuur. Op basis van de analyse bepalen we je sterke en minder sterke punten en geef ik aan hoe je deze kunt accentueren dan wel verdoezelen. Na afloop krijg je alle adviezen schriftelijk toegestuurd. De sessie zelf duurt een half uur tot drie kwartier, een beetje afhankelijk van of je ook een kleurenanalyse laat doen. Lees hier meer over de kosten van een figuuranalyse.

Het kledingadvies bestaat uit de analyse van je figuur en adviezen over kleur, stof, kledingvormen en accessoires. Wat voor soort broeken kun je het beste dragen: strak of wijd, hoge of juist heupmodellen? Welke halslijnen staan je het mooist? Hoe laat je je grote of juist kleine boezem het beste uitkomen? Hoe camoufleer je je buikje? Enzovoort, enzovoort. Na een figuuranalyse en kledingadvies bij BaBetter zul je niet meer zo snel een miskoop hebben!

Nieuw: quick kledingadvies bij kleurenanalyse

Wil je graag wat kledingtips maar heb je geen behoefte aan een figuuranalyse? Bij een kleurenanalyse bied ik de mogelijkheid van een quick kledingadvies. Daarbij geef ik tips over bijvoorbeeld slanker lijken, een buikje verbloemen, langer/minder lang lijken, je boezem groter of kleiner laten lijken, enzovoort. Ik geef deze adviezen op basis van wat jij aangeeft en wat ik op het eerste gezicht zie.

Garderobe-check/kledingkast opruimen

Na zowel een kleurenanalyse als figuuranalyse/kledingadvies weet je precies wat je wel en niet staat. Vind je het lastig om zelf je huidige kleding daarop te beoordelen, dan kan ik je daarbij helpen. BIj een garderobecheck gaan we door je kleding heen en bekijken we wat je wel en niet goed staat. Ik kan je adviseren om iets te (laten) vermaken, verven of te combineren met iets goeds waardoor je een kledingstuk prima kunt blijven dragen. Maar soms kan ik ook duidelijk maken dat een kledingstuk je echt niet flatteert, uit de tijd is of niet meer mooi waardoor je er makkelijker afscheid van kunt nemen.

Meteen een afspraak voor een figuuranalyse, quick kledingadvies of garderobe-check maken?