U bent hier

Figuuranalyse

Figuuranalyse en kledingadvies in Utrecht

Je wilt een figuuranalyse en kledingadvies in Utrecht? Slim! Want met kleding kun je je beste punten accentueren en je mindere aspecten verdoezelen waardoor je er nog mooier uit zult zien. Vooral vrouwen hebben de neiging zichzelf minder mooi te vinden dan ze objectief gezien zijn. Het is dus fijn als een ander je figuur analyseert en je adviseert over wat je het beste kunt accentueren en wat camoufleren.

Met welke kleding lijk je langer of juist kleiner? Slanker of juist minder mager? Hoe verklein je optisch je volle boezem of achterwerk en wat kun je met accessoires? Na een kledingadvies kleed je je een stuk makkelijker en voel je je zelfverzekerder. Als vrouw, maar ook als man.

Werkwijze figuuranalyse

Als je bij BaBetter in Utrecht een figuuranalyse laat doen, krijg je van tevoren een vragenlijst over je figuur en kleding. Naar de afspraak kun je meenemen: enkele kledingstukken die je juist graag draagt en een aantal miskopen.

Tijdens het kledingadvies analyseer ik je gezichtsvorm en figuur. Je figuur analyseer ik gedurende vijf minuutjes terwijl je in bijvoorbeeld een legging en een hemdje voor de spiegel staat. Op basis van de analyse bepalen we je sterke en minder sterke punten en geef ik aan hoe je deze kunt accentueren dan wel verdoezelen. Na afloop werk ik de adviezen op schrift uit en krijg je ze toegestuurd. De sessie zelf duurt ongeveer een half uur. Lees hier meer over de kosten van een figuuranalyse.

Het kledingadvies bestaat uit de analyse van je figuur en adviezen over kleur, stof, kledingvormen en accessoires. Wat voor soort broeken kun je het beste dragen: strak of wijd, hoge of juist heupmodellen? Welke halslijnen staan je het mooist? Hoe laat je je grote of juist kleine boezem het beste uitkomen? Hoe camoufleer je je buikje? Enzovoort, enzovoort. Na een figuuranalyse en kledingadvies bij BaBetter zul je niet meer zo snel een miskoop hebben!

Quick kledingadvies bij kleurenanalyse

Wil je graag wat kledingtips en weet je zelf goed wat je sterke en eventueel mindere punten zijn en/of heb je geen behoefte aan een figuuranalyse door mij? Bij een kleurenanalyse bied ik de mogelijkheid van een quick kledingadvies. Daarbij geef ik tips over bijvoorbeeld slanker lijken, een buikje verbloemen, langer/minder lang lijken, je boezem groter of kleiner laten lijken, enzovoort. Ik geef deze adviezen op basis van wat jij vraagt en aangeeft en eventueel wat ik op het eerste gezicht zie. Je vult tijdens de afspraak een korte vragenlijst in waarna ik je mondeling adviezen geef. Het quick kledingadvies duurt ongeveer 15 minuten en kun je boeken tegelijk met een kleurenanalyse.

Garderobe-check/kledingkast opruimen

Na zowel een kleurenanalyse als figuuranalyse/kledingadvies weet je precies wat je wel en niet staat. Vind je het lastig om zelf je huidige kleding daarop te beoordelen, dan kan ik je daarbij helpen. BIj een garderobecheck gaan we door je kleding heen en bekijken we wat je wel en niet goed staat. Ik kan je adviseren om iets te (laten) vermaken, verven of te combineren met iets goeds waardoor je een kledingstuk prima kunt blijven dragen. Maar soms kan ik ook duidelijk maken dat een kledingstuk je echt niet flatteert, uit de tijd is of niet meer mooi waardoor je er makkelijker afscheid van kunt nemen.

Meteen een afspraak voor een figuuranalyse, quick kledingadvies of garderobe-check maken?