U bent hier

Kleuranalyse

Een kleurenanalyse bij BaBetter in Utrecht is een leuk en nuttig cadeau voor jezelf of een ander. Dit kleuradvies in meer dan 25 kleurtypen is een stuk nauwkeuriger dan de veel gebruikte indeling in vier of zes seizoenen. Na afloop krijg je een uitgeschreven kleurprofiel en naar keuze een kleurenwaaier met 160 kleuren of een eenvoudige kleurenkaart met 36 kleuren.

Ik hecht veel waarde aan een zorgvuldig kleuradvies. Dat kost minstens 30-40 minuten per persoon. Ik werk alleen met goed daglicht, in principe zonder make-up en bij gekleurd haar dek ik dat af. Je kunt tenslotte beter geen kleurenanalyse gehad hebben en intuïtief soms de goede kleuren dragen, dan een slechte kleurenanalyse hebben gehad en structureel de verkeerde kleuren dragen. Om deze reden geven quick kleurenanalyses niet altijd een gegarandeerd advies. Bij twijfel zal ik dat ook altijd aangeven.

Naast een kleuradvies krijg je bij mij ook advies over hoeveel contrast in je kleding je het mooiste zal staan. Het kleuradvies bevat naast tips voor je kleding, bovendien tips voor je haar, je make-up en alles wat je verder bij je gezicht draagt zoals sieraden en een brilmontuur. Sinds december 2018 bied ik bij een kleurenanalyse bovendien de mogelijkheid van een quick kledingadvies. Wil je liever een volledige figuuranalyse met kledingadvies, dan kan dat natuurlijk ook nog steeds.

Er beter uitzien

Als je weet welke kleuren je het beste staan, kun je er altijd op je best uitzien. De juiste kleuren geven meer kleur op je wangen en doen lijntjes en vlekjes vervagen. Je zult je verbazen over wat kleuren met je doen. Tijdens de analyse krijg je niet alleen te horen wat je meest flatterende kleuren zijn, je gaat het ook zelf zien: werkwijze kleurenanalyse. Wil je eerst weten wat een kleurenanalyse kost?

Draag je vaak zwart, omdat je je daar veilig in voelt? Wil je wel kleur dragen, maar weet je niet goed welke? Of weet je vaak niet wat je aan moet, omdat je kleding niet bij elkaar past? Een kleurenanalyse helpt.

Makkelijker winkelen en combineren

Na een kleurenanalyse wordt winkelen makkelijker. Je zult er niet pas in een pashokje achterkomen dat een kleur je niet staat. Nee, je kunt hele kledingrekken overslaan en kijkt alleen nog bij de kleuren die jou goed doen uitkomen. Als je garderobe in de loop der tijd alleen nog de goede kleuren bevat, zul je ook zien dat alles veel gemakkelijker te combineren is.

Leuke activiteit

Een kleurenanalyse is leuk om samen te doen. Bijvoorbeeld met een vriendin, je vriend of man, je zus, moeder of oma. Maar als cadeautje voor jezelf is het natuurlijk ook leuk.

Direct een afspraak voor een kleurenanalyse maken?