U bent hier

Kosten, locatie en tijdstip

Een kleurenanalyse of figuuranalyse is een investering voor de rest van je leven. Het kost ongeveer zo veel als een nieuw jasje en voorkomt miskopen in de toekomst. Ook kun je na een kleurenanalyse je kleding veel beter met elkaar combineren waardoor je ook minder kleding nodig hebt. Kortom: het is duurzaam en op de iets langere termijn levert het je ook een besparing op.

Kleurenanalyse of figuuranalyse

Een kleurenanalyse inclusief kleurenwaaier of een figuuranalyse inclusief uitgeschreven kledingadvies kost op doordeweekse dagen:

€ 100 per persoon

Korting per persoon

Met kleurenkaart in plaats van kleurenwaaier:  - € 10
Bij 2 of 3 personen tegelijk:  - € 5
Bij 4 of meer personen tegelijk:  - € 7,50
Bij een kleuren- en figuuranalyse tegelijk:  - € 5

Toeslag per persoon

's Avonds en op zaterdag/zondag:  + € 7,50
Quick kledingadvies (bij kleurenanalyse):  + € 25
Voor bedrijven (met btw-factuur)  + 21%

Een garderobe-check/kledingkast samen opruimen na een kleur- en kledingadvies kost per uur € 75 met een minimum tijd va 1,5 uur.

Kleurenkaart of kleurenwaaier

De kleurkaarten hebben 36 kleurstreepjes, kleurenwaaiers hebben 48 kleuren aan de voorzijde en 4 tinten per kleur op de achterzijde. De keuze tussen een kleurenkaart of kleurenwaaier kun je ook nog tijdens de afspraak maken, dan kun je eerst even kijken hoe ze eruitzien.

Afspraak voor kleurenanalye en/of figuuranalyse maken?

Cadeaubon

Een cadeaubon voor een kleurenanalyse en/of kledingadvies is een origineel cadeau. Deze persoonlijke cadeaubon kan ik jou of de beoogde ontvanger opsturen na ontvangst van betaling.

Afspraak maken of cadeaubon bestellen?

Presentatie en workshop

Een presentatie over kleur en kleding van ongeveer een uur kost op een doordeweekse dag € 125 inclusief klaarzetten van tevoren en opruimen achteraf en excl. reiskosten/reistijd. Op een avond of in het weekend komt er € 25 bij.
Kijk voor de prijzen van de workshops bij de beschrijving van de workshops.
Voor bedrijven zijn alle prijzen exclusief btw.

*** NIEUW: online presentatie. Bel of mail me voor de mogelijkheden.

Op locatie

De genoemde prijzen gelden voor analyses op mijn locatie in Utrecht. Wil je bij je thuis, je bedrijf of op een andere locatie geanalyseerd worden of een kleurenworkshop houden, dan wordt de prijs verhoogd met reiskosten/reistijd.

Locatie Utrecht

Mijn werkruimte is in Utrecht, Voordorp, dicht bij de afslag De Bilt van de A27 en je kunt er gemakkelijk en gratis parkeren. Het is op loopafstand van de bushalte van lijn 7 van en naar Utrecht Centraal.
Een kleurenanalyse, kledingadvies of -workshop is ook op locatie mogelijk. Voldoende licht en geen direct zonlicht zijn voor een kleurenanalyse belangrijk.

Tijdstip

Vanwege de noodzakelijkheid van daglicht, zal een kleurenanalyse altijd in het licht plaatsvinden: dus in de ochtend of middag of eventueel vroeg in de avond. Als in de zomer 's avonds de zon in mijn werkkamer schijnt, is er geen geschikt licht dus dan kan het alleen op bewolkte avonden. Figuuranalyses/kledingadviezen kunnen prima 's avonds. Je kunt bij voorkeur op weekdagen, maar ook op zaterdagen en zondagen bij me terecht. Telefoontjes over afspraken en voor meer informatie krijg ik het liefst op kantooruren.