U bent hier

Reacties klanten

Hieronder een aantal reacties van klanten die ook op mijn LinkedIn staan en ook op Google staan een aantal reviews:

 

Babet gaf drie online presentaties Kleur & Kleding van drie kwartier aan in totaal een kleine 150 deelnemers van de Alfa Leerdag voor medewerkers. De aanwezigen beoordeelden de workshop én Babet als spreker allebei met een mooie 8.

Babet heeft ons op een hele leuke, kundige en enthousiaste wijze kennis laten maken met kleuren- en figuuranalyse. Ze heeft ons persoonlijk met veel aandacht advies gegeven! Echt een aanrader om deze workshop te doen!

Voor een evenement in onze A.Vogel tuinen hebben we Babet gevraagd om een kleur- en kleding workshop te geven. Tijdens de voorbereidingen heb ik Babet leren kennen als iemand die weet waar ze het over heeft en die de klant (de bezoekers van het evenement) voorop stelt. Ze denkt goed mee, werkt georganiseerd en vertelt enthousiast over haar vak.

Babet verzorgde een workshop kleur en kleding aan 12 medewerkers van de bibliotheek. Ze vertelde helder en met humor en lardeerde haar verhaal met toepasselijk illustratief materiaal. Vervolgens gaf ze alle deelnemers een korte persoonlijke analyse. Haar organisatie is fantastisch en tegelijkertijd creëert Babet een vrolijke ontspannen sfeer. Ieder ging blij en geïnspireerd weer aan het werk.