U bent hier

Betekenis zwart

Zwart dragen

Als je zwart draagt, kom je over als een sterk en wilskrachtig persoon die ervan houdt om de leiding te hebben. Flexibiliteit en ruimdenkendheid zijn geen eigenschappen die je meteen verwacht bij zwart. Zwart straalt uit dat je je niet graag openstelt en niet te veel opgemerkt wilt worden. Zwart voelt daarom voor veel mensen als een veilige kleur.

Ken je kleur!

Wil je behalve iets uitdragen met de kleur die je draagt, er ook nog op je best uitzien? Zorg dan dat je weet welke kleuren je het beste staan. Een kleurenanalyse leert je dat.

Help, ik 'mag' geen zwart meer dragen!

Hou je erg van zwart, maar laat de kleurenanalyse je zien dat zwart niet je beste kleur is? Wees niet bang :-). Met een shirt eronder in de juiste kleur, een sjaaltje, een ketting of make-up in de goede kleur, kun je er met je favoriete zwarte kleding een stuk beter uitzien. En ook kun je zeer aangenaam verrast worden door het effect van andere donkere kleuren op jouw uitstraling zoals taupe, antraciet, aubergine, donkerblauw, bruin of donkergroen. Er zijn voor iedereen donkere kleuren die flatteren. En vaak dus veel meer dan zwart.